Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Бізнес-форумі на тему: «Експансія українських компаній на зовнішні ринки будівельних послуг», який проходитиме 23 травня 2016 року в Києві.

Опубликовано: 22.10.2018

Почесний голова правління ГС «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» Олександр Турченяк та виконавчий директор Агенції Євгеній Глєбов за сприяння організатора заходу журналу «Commercial Property» планує взяти участь в бізнес-форумі на тему: «Експансія українських компаній на зовнішні ринки будівельних послуг», який проходитиме 23 травня 2016 року в Києві.

Захід проходитиме в форматі дискусії на тему: «Механіка виходу і ведення діяльності на зовнішніх ринках будівельних послуг» де близько 120 учасників форуму, а саме представники будівельних компаній, юридичних фірм, посольств та органів влади будуть обговорювати дискусійні питання.

Спікерами заходу виступлять представники - Конфедерації будівельників України, Торгово-промислової палати України, Клубу експортерів України та Канадсько-Української торгової палати. В рамках форуму експерти представлять інформацію про можливості зарубіжних ринків для українських компаній будівельної галузі.

Головна мета Форуму презентація та аналіз найбільш перспективних зовнішніх ринків для експансії українських компаній сфери нерухомості і будівництва, а також механіки виходу і ведення діяльності в країнах Європи і Азії.

За результатами форуму слідкуйте на сторінках Фейсбук та сайті Агенції.

З повагою,

Виконавча дирекція Агенції

 

 

rss