Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Будівництво житлового комплексу

Опубликовано: 28.10.2018

видео Будівництво житлового комплексу

Майже європейські стандарти: У Розсошенцях завершують будівництво житлового комплексу

Унікальний проект, в якому всі переваги і зручності для комфортного життя поєднані зі спокоєм проживання в заміській зеленій зоні.


Будівництво житлового комплексу "Над Ставом"

У цей проект вклала свій професіоналізм, досвід, душу, вміння і бажання створити для костромичей якісне і затишне житло велика команда фахівців — проектувальники, будівельники, інвестори. Проектуванням комплексу займалася одна з кращих професійних проектних організацій http://intergal-bud.com.ua/ua/projects/lviv/residential/current-offers/162/project/ , реалізувавши в ньому всі найсучасніші архітектурно-будівельні рішення.

Наш житловий комплекс будується з сучасних, екологічно чистих матеріалів, таких, як керамічна цегла і керамічні блоки. На сьогоднішній день кераміка є одним з кращих матеріалів для будівництва житлових будинків. Цей матеріал надає нашим будинкам зовнішню привабливість і естетику. Але найважливіша його особливість — здатність зберігати тепло, довговічність, вологостійкість і морозостійкість. Так само в будівництві використовуються великоформатні керамічні блоки Porotherm виробництва Австрії (їх гідності — відмінна звукоізоляція, ефективне збереження тепла, добра паропроникність, що дозволяє видаляти зайву вологу з стін). Влітку стіни з таких керамічних блоків перешкоджають перегріву, а взимку — швидкому охолодженню. А значить, Вам завжди буде комфортно.

rss