Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Блог сайту Place.UA - корисні публікації в категорії Поради

Опубликовано: 29.10.2018

04.11.2015 в 00:16

Ви вирішили купити легковий автомобіль, і не хочете витрачати свій час і нерви на неблагонадійні оголошення?

Хочете самостійно оглянути авто при купівлі, і Вам цікаво на що потрібно звертати увагу?

Бажаєте вибрати машину, яка найбільш підходить Вам по співвідношенню ціни і якості?

Читати далі →

31.08.2015 в 11:58

Портал Place.UA дає Вам можливість відкрити свій інтернет магазин, провівши для цього лише кілька хвилин за клавіатурою комп'ютера. Від Вас потрібно мінімум зусиль, мінімум витраченого особистого часу і просте бажання почати продавати більшу кількість свого товару.

Читати далі →

24.07.2015 в 12:39

Площадка оголошень Place.UA це місце, де можна зробити вигідну покупку, знайти добре оплачувану роботу, а також купити або орендувати нерухомість. На жаль скрізь, де концентруються люди, які мають бажання витратити гроші, досить швидко з'являються шахраї, що полюють за чужими фінансами.

Але не варто заздалегідь лякатися і бачити в кожному що зацікавило вас оголошенні можливий обман. Насправді дотримуючись обережності і розуміючи, на які саме «гачки» шахраї ловлять своїх жертв, ви убезпечите себе від грошових втрат. Давайте докладніше розглянемо, як правильно здійснювати безпечні покупки на Place.UA.

Читати далі →

19.07.2014 в 00:31

Сучасна людина приймає величезну кількість інформації, яку пропускає через призму своєї свідомості. Вона стає тим ресурсом, який розвиває здібності людини. Доступ до інформації сьогодні не обмежений і людина, щоб бути успішною і конкурентоспроможною повинна бути в курсі всіх подій і тенденцій у світі. Тому сучасна людина - це людина розумна, яка з легкістю користується плодами високих технологій. Їй притаманна також така властивість, як швидкість дії, прийняття рішень. Комп'ютерні технології змушують нас постійно прискорюватися, бо інакше, ми відстанемо від розвитку, що йде вперед.

Читати далі →

19.07.2014 в 00:25

«Хто володіє інформацією, той володіє світом». З цією відомою фразою не посперечаєшся. Індустріальне століття закінчилося, настало століття інформаційне. Зараз успішними будуть ті, хто відкритий до будь-якої інформації і здатний її сприйняти і переробити. Протягом дня ми приймаємо «тонни» різної інформації, вона ллється на нас потоком із засобів масової інформації, з всюдисущого Інтернету, з «сарафанного радіо», нарешті.

Читати далі →
rss