Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

База відпочинку Прибій Саки.

Опубликовано: 08.10.2018

видео База відпочинку Прибій Саки.

Крым Саки база отдыха Прибой с высоты вид на пляж и море +79787263545

База відпочинку Прибій Саки місце унікальне, гостинне, постійно змінне, знаходиться прямо на березі Чорного моря.



Курорт Саки - невелике містечко Західного Криму, який полюбився відпочиваючим не тільки нашої країни , а й туристам ближнього і далекого зарубіжжя. Адже купаж ароматів степових трав, йоду і морської солі, тепле море і піщані пляжі, унікальне грязелікування та відпочинок на березі моря нікого не залишить байдужим.

ОТДЫХ В КРЫМУ 2016 / САКИ / БАЗА ОТДЫХА "ПРИБОЙ" / ПЛЯЖ ДЛЯ ИНВАЛИДОВ

Саки Прибій розташовується на території понад 10 гектар землі в безпосередній близькості від Чорного моря. Пляж тут широкий , доглянутий піщаний , захід у море пологий , безпечний .

База прибій Саки була побудована на початку 80- х років минулого століття. Замислювалася вона , як місце відпочинку для трудящих міста Саки та району , а стала сучасною туристичною меккою . Зараз це вже не окремо стоять одноповерхові будиночки із залізними ліжками і зручностями на вулиці , час багато чого змінило на базі відпочинку в Саках. Тут зведено понад 270 будівель , серед яких є і одноповерхові особняки , але більше 2х , 3х і навіть 4х поверхових готелів, різних за архітектурою , комфорту і вартості , у кожного об'єкта свій господар , свої умови проживання. Одночасно база відпочинку Прибій Саки може прийняти більш 5ти тисяч відпочиваючих. Курортники бронюють номери безпосередньо у власників або за тими ж цінами через туристичні фірми .

Крым базы отдыха на берегу / Стоимость отдыха в Крыму / Отдых в Саках / База отдыха Прибой / 2017

Пансіонат Прибій Саки - це збірний образ. Насправді туристичні об'єкти , як і номерний фонд в них зовсім різного класу , розрахований на різний сегмент відпочиваючих. Є номери економ класу ( стандарт) , багато номерів люкс та напів люкс , є номери для батьків з дітьми , та одномісні номери без особливих зручностей.

Саки Прибій умовно складається з трьох смуг проживання .

- Перша лінія : котеджі та пансіонати Прибій розташовані прямо на узбережжі , вікна будівель виходять прямо на море і на набережну. Місце тут тихе і спокійне , правда , ціни дещо вищі , ніж у наступних об'єктах .

- Друга лінія - це центральна частина бази відпочинку Прибій , місце , де розташовані об'єкти інфраструктури : рин ок , магазини , кафе , аптеки , сувенірні павільйони , дискотеки. Відпочиваючі тут всі будуть мати під рукою , але людям , які люблять спокій і тишу краще оселитися в третій лінії бази відпочинку Саки .

- Третя лінія - це тінь алей , тиша і спокій , затишок і клумби , альтанки та сквери повні квітів і чагарників.

Турбаза Прибій Саки , хоч і знаходиться в місті, але розташовується в деякому віддаленні від його центральнойчасті . База відпочинку Саки відділена від міста солоними озерами і системою дамб . Навколо кримська степ з ароматами степових трав чебрецю і лаванди , та Чорне море з піщаними пляжами і свіжий бриз , із запахом йоду з іонами солі. Матінка природа своїми силами краще справляється з оздоровленням людини , ніж найсучасніші препарати. Для цього вам необхідно просто дихати , приймати сонячні і морські ванни. Якщо ж ви втомитеся від жаркого сонця , ви завжди можете знайти порятунок під кронами дерев в тіні насаджень.

Відпочинок Саки прибій - це , перш за все , пляж . Гордістю бази відпочинку Прибій є кілометрова прибережна зона , ширина якої більше 80 метрів. Пляж пішов на кілометри в бік Миколаївки та Євпаторії. Прибережна смуга постійно прибирається , є урни , місця для переодягання , ви можете взяти в оренду шезлонги , катамаран , покататися на банані або водному мотоци клі. На пляжі постійно продаються прохолодні напої , морозиво , є дитячий майданчик . База відпочинку Саки обладнана вишкою рятувальника , на території з'явився і мед центр , де бере ЛОР і лікар терапевт , виявляються спа послуги .

Якщо ж ви хочете пройти унікальний курс грязелікування , то радом розташований пансіонат Танжер, де є власна грязелікарня.

Відпочинок турбаза Прибій - це комфортне розміщення в сучасних номерах, це упорядкована інфраструктура. На території є ринок, де можна купити свіжі фрукти і овочі, м'ясо, молоко, господарські магазини, їдальні швидкого харчування, кафе в різних стилях, ресторани з різною кухнею, сувенірні намети, пункт зв'язку, обмін валют, місця продажу туристичних путівок, на багатьох об'єктах є Wi-Fi.

Окрему увагу заслуговує сувенірний ринок, на якому можна купити прикольні футболки, 3d футболки, сувеніри, кримські чаї та солодощі, мило ручної роботи і кримську косметику.

Увечері можна відпочити від моря і пляжу, гуляючи по набережній, сходити в бар або відвідати дискотеку, є атракціони для дітей, ігрові автомати, караоке.

Саки Прибій ціни

Саки Прибій ціни , як на проживання, так і на послуги дещо вище, ніж у місті, але в цілому такі ж, як і в інших курортних містах Західного Криму. На базі є різне по комфорту житло, одним словом ви знайдете номери на будь-який статок, крім того, якщо ви спантеличили раннім бронюванням, то ціни Прибій Саки Вас приємно здивують.

Саки Прибій фото.

Пансіонат Прибій база відпочинку Саки - унікальне місце для сімейного відпочинку , де всі члени сім'ї знайдуть собі розваги. Саки Прибій фото широко представлені в інтернеті , це найкращий доказ того , як подобається відпочиваючим відпочинок в Саках.

м.Саки дивовижне місце , де можна провести відпочинок. Якщо ж ви вирішили ще й підлікуватися , то ви можете оселитися в санаторії Полтава , який трохи далі на узбережжі або санаторій Саки , що на березі грязьового озера , вирішувати вам , але точно будьте впевнені в одному , один раз , приїхавши в Саки , ви заходите сюди повернутися знову.

rss