Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Бабуся:: Гостьова книга, народна медицина — лікування і профілактика для кожного | Медичний портал

Опубликовано: 29.09.2018

Так, чомусь вважається що астму вилікувати не можна, але як би не було дивно — це не так.

я сам чесно сказатизахворів їй в дитинстві начілось все з незначною аллергіі.потом

серйозніше-поставили астму 1 ступеня, користувався я тоді такими простими інгаляторами,

як сальбутамол.потом діагноз: ВАЖКА СТУПІНЬ потрапляв в лікарні де мені кололи кортікоро-

стеройди після яких сальбутамол майже не допомагав (доводилося застосовувати нго через кожні

2 години). І я думав що все …. бо прокидався ночами і користувався інгалятором

— Астма швидко деградує .. я не міг пригатіь не міг бігати, навіть смеятся-так як наступав

пріступ.еслі нічого не робити з астмою і продовжувати лікується медикаментозною терапією — то

все може закінчиться погано (не думаю що людям, котрі знають, що таке астма потрібно описувати можливі

наслідки) випадково люди підказали одну жінку-яка провела зі мною пару сеансів по методу

одного професора. З’ясувалося що вона вчилася в Москві в одного професора, який власне і

відкрив цей метод званий "ВЛГД". Тоді він не був професором, а працював ніби як медбратом і

доглядав за легеневими хворими в стаціонарі. Сам також хворів легеневим заболеваніем.І ось одного разу

сидячи біля одного хворого, якому залишалося недовго жити, він думав що буквально скоро він також

буде на його місці лежати і … і бачачи як хворий важко дихає — цей медбрат став уповільнювати дихання, почав "експериментувати" з вдихами і видохамі.Он вилікувався! пізніше він розробив методику, яка коректувалася їм і стала широко пріменятся.Он став професором. Організував свої семінарів, де набирав людей, яким передав ці знанія.І от мені по чистій випадковості пощастило, що я колись знайшов цю книгу (точніше мені її дала послідовниця цього професора, яка провела зі мною пару сеансів і продала мені методику). До цього я пробував різні методики-но вони були марні, хоча їх автори також переконували що можна вилікувати цілий

комплекс захворювань на їхню методіке.Етот метод підійде людям будь-якого віку-так як в методиці упор робиться не на "силові" руху (хоча також прістуствуют), а на тренування диханія.Как не дивно мені перше заняття допомогло зняти напад, але все одно застосовувати довелося її десь 3 месяца.потом, та, власне і зараз, настав! повернення до нормального життя. Якщо Вас зацікавило придбання цієї методики — пишіть мені на e-mail ([email protected]) домовимося

Люди добрі! Допоможіть будь ласка, підкажіть, як можна вилікувати ячмінь на глазу.Моему хлопчика 5 лет.Но нижньому повіку, у кромки очі, там де рестніци припухло і його дуже турбує, Заздалегідь дякую всім хто поможет.С великою повагою до Бабушке.Белла

Чи відомі кому випадки лікування водянки жовчного міхура народними засобами? Напишіть чим це можна вилікувати.

Люди добрі, допоможіть! Добрий день. Допоможіть, будь ласка. У нашого малюка (зараз йому 1 рік і 2 міс і він хрещений) найсильніша форма атопічного дерматиту.

Проявився на другому місяці після народження спочатку у вигляді діатезу, потім зняли симптоми, здали аналізи виявили дізбатеріоз, стафілакок, стали лікувати. Звичайно ж все залишилося на своїх місцях. І ось тоді у нас все і почалося все гірше, гірше, ще гомеопатія трохи допомагала, але кожен раз в кінці місяця на тлі прийому гомеопатії, що — небудь та й відбувалося, то загострення, потім стрептодермія, потім мало не лімфоденіт, а потім фурункули.

На сьогоднішній день за підсумками участі в процесі лікування 5-ти лікарів різних профілів, РЕЗУЛЬТАТ НУЛЬ! Починаючи лікування кожен з лікарів нас запевняв, що знає як подолати хворобу і обов’язково вилікує. Проте після кількох місяців, у кожного з них опускалися руки. Повірте, дотримувалися всі рекомендації, призначення.

Однак все марно. Адже і мизверталися, повірте, не до делітантам, а до людей про яких говорять в Пітері як про професіоналів (деякі навіть пишуть книги)! Ми пройшли і через дерматолога, і через гомеопата, і через алерголога, а зараз у травника, лікування у якого результату не дає вже 2 місяць (тільки гірше стало). Ми перепробували всі дорогостоющую кошти, які радили лікарі (А-дерма, Ато-дерми, Скін-Кап (ще більше чухався), Елідел, Стелатопія ср-во для ванночок (так сильно кричав після цих ванночок і дуже був червоний), Колд- Крем, і т.д., тепер все це лежить і не використовується. Пили бактеріофаг, тільки гірше стало. А у травника взагалі прийшли до того стану в якому прибували ізночально — мокнутие, расчеси, лущення, висипання. На даний момент знову довелося вдатися до гормонального крему Адвантан. Сиділи і сидимо на строгій дієті, готую сама. Годувала грудьми до 9 міс.

Чесно кажучи, не хочеться повертатися до хімії і гормональним мазям, та й взагалі дуже хочеться вилікувати дитину. З народних засобів допомагала кора калини — заварювали і вливали в ванночку, та й вона пропала в аптеках, а на вулиці рвати — люди ругаються.

Що далі робити, просто вже не знаємо. До кого звертатися? Малюка дуже сильно непокоїть постійна сверблячка, постійні мокнутие, тріщини і т.д. Вже подумуємо не звернутися нам до "бабок" (тільки ще б знати до яких).

Мені 31 рік і я хворію на псоріаз. Куди тільки не зверталися, все без толку. Але при найменшому нервовому зриві знову з’являтися. Чула про статтю в якій молодий чоловік (з м.Донецька) дякує від імені свого друга вашу редакцію за висланий рецепт від псоріазу, який був надрукований в № 41 в 2002 р. Там було описано, як очистити органи, щоб вилікується від псоріазу.

Слізно прошу, допоможіть — де знайти цю статтю з № 41 або як зв’язатися з людиною який її написав у 2002 році?

У моєї молодшої сестри під очима дуже сильні синці, а їй лише 14 років, як можна їх позбутися? Хто знає що-небудь допоможіть будь ласка, зарание Спасибі.

Два роки тому був у мене грибок на нозі, дуже довго мучився з лікуванням (безліч ліків у різних лікарів-дерматолог, алерголог, хірург), зробили автовакціну, однак тільки після

прийняття одинадцяти крапельниць з 8 найменуванні препаратів закрили рану. Все добре, але після цього в місцях де була подряпина на нозі дуже часто виходив 1 або 2 прищика, яких різними мизямі наносив (Кремген, віфунал, тощо) і вони на деякий час зникали. У грудні 2004 р. намагався очистити внутрішні органи, так як зрозумів що все це пов’язано з ними і почав з кишечника, далі зупинився на деякий час. У наприкінці січня 2005 прийняв очисний склад (нирки березові, ромашка, бесмертнік, звіробій). З часом думав очистити нирки і інші органи. Але не встиг-знову з’явилися прищики спочатку на одній нозі, а через 3-4 дні і на інший, які надалі розкрилися, постояно йде рідина безбарвна і стали збільшуватися. Зараз це плями розміром в 6-8 см в діаметрі і продовжують збільшуватися. Намазав маззю фторокорт, потім і інші застосував — але кожного разу після застосування мазей, приблизно через добу з’являлася висипка по всьому тілу, які перетворилися в наслідку в прищики-пухирі з рідиною по всьому тілу. Згодом вони лопаються і постояно течуть. Утворилися скоринки з під яких весь час виходить рідину і сльно сверблять, особливо вночі. До лікарів не звернувся з огляду на те, що такого ж характеру була в мене хвороба і два роки тому, яку вони закрили крапельницями.

Якщо хто знає — що і як можна вилікувати цю хворобу прошу допомогти методом народної медицини. Заздалегідь дякую. Якщо потрібно вкажіть і телефон за яким можу подзвонити.

Підкажіть будь ласка дійсно перевірений народний спосіб лікування артрозу.

Попереджаємо: перш ніж скористатися рецептом, порадьтеся з лікарем | Умови користування сайтом

rss