Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Авіаквитки lufthansa | Дешеві авіаквитки онлайн Perelit.com.ua

Опубликовано: 28.09.2018

Керівництво: як купити вигідні авіаквитки.

Необхідні моменти

Web система, що пропонує авіа квитки прямо під своїм ім'ям продає авіаквитки не рідко не вигідно. Інтернет портали туристичних операторів мають відсотки від авіа компаній, так що авіа квитки у туроператорів дорожче. Не вірте в рекламу від Yandex. Www ресурси перевізників не реалізовувалися недорогі авіа квитки.

Ми розуміємо, що якийсь мандрівник має власний маршрут в пошуку квитків на літак, однак наведений перелік дасть можливість кожному відпускнику, що Срем знайти авіа квитки не дорого.

До складу авіакомпанії Lufthansa на сьогоднішній момент входять десятки підрозділів і окремих підприємств. Разом вони формують найбільшу в світі маршрутну мережу із загальною кількістю пунктів призначення понад 420.

Авіакомпанія Lufthansa займає 1 місце в Європі і 5 місце в світі за обсягом перевезень регулярними рейсами, а також 2 місце в світі за обсягом міжнародних перевезень.

Національна авіакомпанія Німеччини Lufthansa була заснована в 1926 році як акціонерне товариство Deutsche Luft Hansa Aktiengesellschaft. Вже тоді парк авіакомпанії складався з 160 літаків.

У 1926 році авіакомпанія здійснила перший міжконтинентальний рейс в Китай, а через 8 років з'явився перший регулярний трансатлантичний рейс.

Лідером у пасажирських перевезеннях по Європі авіакомпанія стала ще до початку другої Світової Війни.

Повітряний флот авіакомпанії складається з 317 літаків:

63 Boeing-737 30 Boeing-747 більше 180 Airbus (моделі A300, A310, A319, A320, A321, A330 і A340)

Разом з підрозділами авіакомпанії та її афілійованими компаніями парк Lufthansa становить близько 720 суден.

Авіакомпанія здійснює перельоти в 346 міст Європи, Азії, Африки та Америки. Пересадочні пункти Lufthansa: Міжнародний Аеропорт Дюсельдорфа, Аеропорт Франкфурт-на-Майні, Мюнхенський аеропорт ім. Штрауса.

Також у авіакомпанії існую додаткові партнерські угоди з Austrian Airlines, Brussels Airlines, Swiss, Jet Blue та ін.

*****

Авіаквитки lufthansa

Авіакомпанія Люфтганза (Lufthansa. IATA код: LH) є однією з найбільших авіакомпаній в світі і творцем альянсу Стар Альянс (Star Alliance).

Авіакомпанія Lufthansa виконує прямі авіарейси Київ Франкфурт . Київ — Дюссельдорф . Київ — Мюнхен . Донецьк Мюнхен . Львів — Мюнхен і Одеса — Мюнхен .

Купити авіаквитки на ці рейси і перевірити ціни Ви можете на tickets.avianews.com. Доступні також перельоти з пересадками в транзитних аеропортах Lufthansa. Використання опції пошуку +/- 3 дні спростить пошук дешевих квитків, тому на деякі рейси їх квота може бути використана.

*****

Авіаквитки lufthansa

Авіакомпанія Lufthansa  — Найбільший концерн авіаперевезень Німеччини. У світовому рейтингу займає почесне п'яте місце за кількістю перевезених пасажирів.

З історії заснування

Авіакомпанія Люфтганза була заснована в 1926 році об'єднанням авіаконцерну Junkers Luftverkehr та транспортної групи компаній Deutsche Aero Lloyd. Вже на самому початку діяльності в повітря піднімалося 162 літака 18 різних типів. Дещо пізніше є співзасновником міжнародних компаній Iberia, Syndicato Condor і Eurasia.

1997 став дуже важливим для компанії. Разом з найбільшими світовими авіакомпаніями, такими як Air Canada, Thai Airways, SAS і United Airlines був заснований понад масштабний бізнес-союз «Star Alliance», що включає безліч інших компаній.

Придбання Lufthansa в 2008 році 50% акцій BMI і 42% акцій Austrian Airlines ще більше зміцнило компанію серед лідерів на авіаринку.

Компанія сьогодні

Штаб-квартира компанії знаходиться в Кельні. На сьогоднішній день флот налічує близько 400 літаків, обладнані новітніми технологіями, включаючи послугу інтернету.

Щоденні рейси в десятки міст світу перевозять мільйони пасажирів на рік. Враховуючи те, що у Франкфурті, Дюссельдорфі і Мюнхені знаходяться вузлові аеропорти, бажання відправитися навіть в самий віддалений куточок планети може стати реальністю.

Здійснення вантажних перевезень компанією з Європи дало можливість в 2012 році успішно доставити близько 2 мільйонів тонн вантажів і стільки ж пошти.

Lufthansa # 8212; компанія, яка першою стала здійснювати перельоти на біо-паливі.

Девіз компанії: «Nonstop you» говорить сам за себе! lufthansa.com — офіційний сайт авіакомпанії.

Deutsche Lufthansa в Україні

Крім нашої країни, компанія має представництва в більшості країн СНД.

Lufthansa України пропонує рейси з Києва на Мюнхен. Дюссельдорф, Франкфурт. зі Львова та Донецька до Мюнхена. Офіс авіакомпанії в Києві розміщений в аеропорту Бориспіль.

Компанія досить часто проводить різного роду акції, тому авіаквитки Lufthansa завжди можна придбати за вигідною ціною в авіакасах або ж через інтернет.

*****

Авіаквитки lufthansa

Авіакомпанія Lufthansa заснована в 1926 році як результат злиття двох німецьких авіакомпаній Deutsche Luft Hansa Aktiengesellschaft. Авіакомпанія завжди відрізнялася швидкими темпами розвитку і розширенням маршрутної сітки. Авіакомпанія Lufthansa була однією з перших в Європі, яка перейшла на експлуатування Аеробус А300.

У 2005 році авіакомпанія Lufthansa підписала договір згідно якого стала власником швейцарського авіаперевізника Swiss. За останніми даними, авіакомпанія перевозить близько 60 млн пасажирів на рік.

Ефективне виконання рейсів забезпечується завдяки наявності в повітряному флоті сучасних літаків, у тому числі далнемагістральних: Airbus A340-300, Airbus A321, Boeing 747-400, Boeing 340-600, Boeing 737-300. Всього авіакомпанія здійснює рейси на 287 літаках Airbus і Boeing різних модифікацій. Ще 164 літака замовлені але не отримані авіакомпанією від виробників.

Популярні напрямки в країнах СНД: Баку, Єреван, Мінськ, Алма-Ата, Астана, Кишинів, Перм, Москва, Нижній Новгород, Єкатеринбург, Самара. Санкт-Петербург, Донецьк, Київ. Львів, Харків, Одеса.

Купуйте авіаквитки авіакомпанії Lufthansa прямо зараз. Просто скористайтеся формою пошуку авіаквитка, виберіть відповідний переліт, оплатіть за допомогою картки Visa / Mastercard, у банку або онлайн способами через Приват24 або WebMoney і отримаєте електронний авіаквиток на ваш e-mail.

Ви можете переконатися в усіх плюсах електронного авіаквитка купивши його в компанії Tripway!

*****

Авіаквитки lufthansa

Нові Спеціальні пропозиції Люфтганза доступні на нашій сторінці airtickets.com® . Резервуйте дешеві авіаквитки на сайті airtickets.com® і летите щодня по обраним Вами призначень за найнижчими цінами ринку.

airtickets.com® повідомляє Вас постійно про всіх пропозицій дешевих авіаквитків авіакомпанії Люфтганза в Росії і за кордоном. Скористайтеся нашими ексклюзивними пропозиціями!

Ви можете забронювати дешеві авіаквитки Lufthansa на сторінці airtickets.com® . Забронюйте он-лайн або зв'яжіться з нами по телефону +7 (499) 5000 466 .

airtickets.com® дозволяє знайти самі низькі ціни авіаквитків Люфтганза для кращого планування Вашої поїздки.

Lufthansa German Airlines, одна із засновників альянсу Star Alliance, є найбільшою авіакомпанією Німеччини. Базовий аеропорт авіакомпанії є «Міжнародний аеропорт Франкфурт-на-Майні (FRA)».

Люфтганза (Lufthansa) обслуговує 18 внутрішніх і 185 міжнародних маршрутів 78 країн в Африці, в Америці, в Азії і в Європі. Міжнародними маршрутами Люфтганза (Lufthansa) є наступні призначення: Алжир, Каїр, Кейптаун, Монреаль, Торонто, Ванкувер, Мехіко, Атланта, Бостон, Чикаго, Лос-Анджелес, Сан-Паулу, Пекін, Шанхай, Токіо, Сеул, Калькутта, Сінгапур, Ларнака, Дубай, Тирана, Відень, Брюссель, Софія, Прага, Гельсінкі, Париж, Ніцца, Афіни, Рим, Варшава, Лісабон, Лондон і т. д.

Lufthansa (за угодами code-share) співпрацює з наступними авіакомпаніями: Air Malta, Air Moldova, Avianca, Cimber Sterling, Cirrus Airlines, Jat Airways, JetBlue Airways, Luxair, Mexicana, Qatar Airways και TACA Airlines.

— Межі багажу

На всіх маршрутах Люфтганза (Lufthansa), у Німеччині, по Європі та іншим країнам, включаючи Німеччину, Близького Сходу, Африки та Азії, пасажири First Class можуть провозити багаж вагою до 40кг, Business Class до 30кг та до 20кг Economy Class.

— Межі ручної поклажі

На внутрішні і міжнародні рейси авіакомпанії Люфтганза (Lufthansa), пасажири First і Business Class можуть провозити 2 місця ручної поклажі за сумою трьох вимірів 55смΧ20смΧ40см вагою не перевищують 8кг. Пасажири Economy Class Lufthansa можуть провозити 1 місце ручної поклажі за сумою трьох вимірів 55смΧ20смΧ40см вагою не перевищують 8кг.

— Небезпечні речовини та заборонені предмети

Відповідно до правил Люфтганза (Lufthansa), пасажири можуть проносити на борт повітряного судна об'єкти з рідким вмістом до 100мл (100гр) в спеціальній пластиковій упаковці.

Перед поїздкою з Люфтганза (Lufthansa), пасажир несе відповідальність за належне оформлення документів необхідних для в'їзду / виїзду до / з країни, а також для маршрутів внутрішніх рейсів.

*****

Авіаквитки lufthansa

Lufthansa — національний флагманський авіаперевізник Німеччини, найбільша авіакомпанія Європи і п'ята в світі за сумарною кількістю перевезених пасажирів. Головний офіс авіакомпанії знаходиться в Франкфурт-на-Майні. До складу Люфтганзи входять такі підрозділи — Lufthansa Cargo (вантажоперевезення), Lufthansa CityLine (регіональна авіакомпанія) і Lufthansa Italia (авіаперевізник Італії). Lufthansa є членом авіаційного альянсу Star Alliance і має програму лояльності по відношенню до пасажирів під назвою Miles More.

Авіакомпанії

Пошук авіакомпанії:

. Для пошуку конкретної авіакомпанії, введіть у поле її назву або код. Для того щоб отримати список всіх авіакомпаній за певною країні, введіть у поле назву потрібної країни.

rss