Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Авіаквитки через інтернет відгуки

Опубликовано: 28.09.2018

видео Авіаквитки через інтернет відгуки

Как купить дешевые авиабилеты онлайн на сайте Skyscanner

6 побажань як забронювати авіа квитки

Дешеві пропозиції на сторінці спецпропозицій. Дізнайтеся ціни на найближчі числа календаря. Перевірте ціну авіаквитка в сусідні аеропорти. Трапляється доступніше скористатися на іншому транспорті в сусіднє місто і вилетіти куди необхідно. Погодьтеся на поштову підписку. Ви отримаєте e-mail дати, коли вартість подешевшає. Користуйтеся Календарем дешевих пропозицій. Клікніть на карту дешевих варіантів.

Якщо користуєтеся власними способами, повідомте повідомте їх нам.



2012-04-12 Тетяна

Як придбати авіаквиток через інтернет . Таке питання задають багато туристів, збираючись на відпочинок. Давайте розглянемо всі нюанси бронювання авіаквитків. Адже багато хто з недовірою ставляться до купівлі авіа або залізничних квитків, через інтернет. Всі поради та рекомендації засновані на особистому досвіді і опитуванні серед туристів.


Як купувати квитки на сайті PROIZD.UA

Щоб придбати авіаквиток через інтернет, потрібно визначитися з вибором компанії з продажу авіаквитків. Тут краще прислухатися до порад друзів або знайомих, які користувалися даною послугою. Прочитати відгуки туристів на форумах.

728 популярних авіакомпаній світу, представлені в модулі пошуку авіаквитків Aviasales.ru. На сьогоднішній день Aviasales.ru один з найнадійніших метапоісковіков з продажу авіаквитків через інтернет. Головне! Aviasales не продає авіаквитки, а тільки знаходить найвигідніші пропозиції і дає можливість порівняти ціни у різних авіакомпаній.

Як придбати авіаквиток через інтернет

1. Виберіть пункт відправлення в модулі продажу авіаквитків і внесіть назву.

2. Виберіть пункт призначення і так само внесіть назву.

3. Перейдіть до пункту покупки авіаквитка, вказавши напрямок в одну сторону або вибравши пункт покупки квитка назад. У полях вказується дата вильоту і дата прильоту по зворотному квитку. Як тільки ви клікніть в полях, відкриється календар, для вибору дати.

4. Далі в передбаченій графі вибрати кількість дорослих і дітей на яке купуються авіаквитки.

5. Вибрати клас обслуговування і поставити галочку в графі # 171; + — 3 # 8243 ;, після чого натиснути на кнопку # 171; Пошук # 187; (Search).

6. Після всіх виконаних дій вам запропонують рейси з урахуванням введених дат, кількості осіб і класу обслуговування.

7. Вибравши відповідну позицію, натисніть на кнопку # 171; Вибрати # 187; (Select).

8. Виберіть сайт підходящої для вас авіакомпанії. Ви переміститеся на сайт компанії, де зможете вибрати підходящий рейс, ціну і маршрут з умовою пересадок.

9. Для продовження покупки авіаквитка, вам необхідно пройти реєстрацію на сайті авіакомпанії і внести всі дані про себе, включаючи паспортні дані. Натиснути # 171; Забронювати # 187 ;.

10. У наступному вікні вам необхідно вибрати спосіб оплати. Це може бути банківська карта або інші електронні платіжні системи. Після оплати ви отримаєте підтвердження про покупку авіаквитка. Електронний квиток (маршрут # 8212; квитанція) ви отримаєте протягом кількох хвилин або годин, на вашу електронну адресу. Обов'язково перевіряйте папку # 171; Спам # 187 ;.

11. Роздрукуйте ваш електронний квиток на принтері на звичайний аркуш формату А-4, або перепишіть дані вашого замовлення для надання в авіа касі або терміналі.

Електронний квиток, або e-ticket, ET, — це електронна форма квитка, пропонована замість звичайного квиткового бланка. Бронювання місць на рейс здійснюється стандартним чином, проте інформація про подорож, відображена на авіаквитку, що не друкується на бланку, а зберігається в спеціальній базі даних авіакомпанії в електронному вигляді.

Важливо!

Уважно вносите всі дані.

Після підтвердження броні, обов'язково перевірте всі дані: пункт призначення та відправлення, дату, кількість осіб, особисті та паспортні дані, клас обслуговування.

Оплату за авіаквиток ви можете виробляти з будь-якої платіжної карти, переконавшись у наявності коштів на ній.

Електронний квиток це документ, який можна обміняти або здати. Всі умови обговорюються на сайті авіакомпанії.

У разі втрати електронного квитка, ви можете роздрукувати його знову, зі своєї електронної адреси. Не знімайте квиток і не викидайте до закінчення вашої подорожі.

Досвідчені туристи РЕКОМЕНДУЮТЬ роздруковувати електронний квиток, в деяких країнах вимагають саме маршрут # 8212; квитанцію при посадці на авіарейс.

Авіаквиток куплений через інтернет, коштуватиме вам дешевше звичайного, так як купуючи звичайний квиток у касі, ви доплачуєте за сам бланк квитка.

При покупці електронного квитка через інтернет ви економите свій час.

Всі умови уважно читайте на сайті авіа перевізника.

Для того, щоб придбати авіаквиток через інтернет, вам знадобляться: закордонний паспорт, кредитна карта або електронний гаманець з достатньою сумою для здійснення покупки.

Увага! Деякі квитки поверненню не підлягають. Про це говорить відмітка NON REF. У маршрут-квитанції вона розташовується в графі «Обмеження». Уважно читайте умови застосування тарифу перед купівлею квитка!

Пропоную вам подивитися і порівняти ціни на авіаквитки, використовуючи модуль пошуку Aviasales.ru. під даною статтею.

*****

Авіаквитки через інтернет відгуки

Хто-небудь купував квитки через амарго.ру? Немає ніяких підводних каменів? І як при необхідності взагалі такі квитки здаються-обмінюються? Різниця при купівлі через агента і інет становить 2 тис рублів на всіх. і хочеться, і колеться.

з агентами взагалі ніколи не зв'язувалася, завжди через Інтернет, через місцеві пошукові сайти, або іноді буває вигідніше купити прямо на сайті авіакомпанії.

я тут стала часто брати. зручний пошуковик onetwotrip.com все ок було

кажуть що АМАРГІ це грецька контора, в россии у них немає офісу. Якщо цей квиток здавати, то крім штрафу за повернення ще утримають комісію агента рублів 500. Буває що у подібних агентів ціни дешевше ніж напряму на сайті авіакомпанії, звичайно це у великих іноземних авіакомпаній. Наприклад, у тайських авіаліній на сайті так прямо написано, що є спец пропозицію, воно дешевше на 8000 руб / 1 квиток, але ціни дійсні при покупці у туристичного агента або в офісі тайців. Т.е на самому сайті тайців ціни набагато дорожче. Те ж саме у турецький авіаліній, якось я бронювала квиток у агента Сінбад, тільки там він був дешевший на 2000 руб, на самому сайті авіакомпанії ціна була вищою.

через цей сайт не купувала, а так- тільки в Інеті і купую. якщо треба змінити дату вилета- дзвоню в авіакомпанію

*****

Авіаквитки через інтернет відгуки

Простіше, пан Воробйов, якщо:

а) Ви знанете хто, куди і як летить

б) Ви знаєте як і чим можна дістатися

в) Ви володієте інформацією про все поле варинат рішень, які може видати пошукова система, в т.ч. в сенсі соспоставленія тарифів авіакомпаній і рітейлерів

Вас не турбують етичні причини, які спонукають вас скориставшись послугою пошукової системи перейти на сайт авіакомпанії і за приблизно ті ж або більші гроші зробити бронювання. А адже вебмастер пошукової системи вкладав свої кошти і сили в те, щоб зробити Вам добре.

1. При чому тут етнічні причини, Ви напевно самі собі не поясните.

*****

Авіаквитки через інтернет відгуки

Переваги:

швидкий пошук, швидке оформлення броні і покупки, надійність

Недоліки:

не знайшла

Досвід роботи з цим сайтом у мене невеликий, але вже сміливо можу радити його всім, кому необхідно замовити авіаквитки через інтернет.

Електронні квитки — далеко не новина в нашому світі. І знаю, що з кожним роком вони стають популярнішими. Але я стала шанувальником їх недавно, коли зіткнулася з тим, що при купівлі квитка більшість авіакас беруть додаткові збори. Віддавати грошики не хотілося, та й нехай якби це було 100-150 рублів, може, я і розщедрилася б, але коли мова йде про 850 рублях з одного квитка, стає якось шкода їх.

В черговий раз постало питання про покупку авіаквитка. Оббігає кілька авіакас, зіткнулася з проблемою переплати за оформлення квитка. Дівчина в одній з кас порадила оформити квиток через інтернет. Скажу чесно з комп'ютером я на «ти», з інтернетом теж. Але ось покупка квитків через інтернет була для мене чимось таким не до кінця дослідженим, оманливим і повним різних казусів справою.

Ну а тут що робити, переплачувати не хочеться. Тому стала шукати квитки в інтернеті. Швидко знайшла. Але! Сайтів, що пропонують купити квитки виявилося дуже багато. Що робити? Де купити! Ну начебто зрозуміло, ясна річ там, де дешевше. Але знову виникає питання, а не обдурять чи що? Вирішила проконсультуватися з оператором колл-центру в Пулково (саме звідти планувався виліт). Подзвонила, розпитала дівчину про все, що мене хвилювало. Вона мене запевнила, що все це нормальне явище, боятися тут нічого, але от з приводу надійності сайтів говорити не могла, сказала тільки що у Пулково-сервіс є інтернет-портал, де можна придбати авіаквитки, причому недорогі і при цьому, ніяких проблем з покупкою, а після неї з реєстрацією вже в аеропорту ні в кого не було.

Ну і вирішила їй я повірити. Пройшла процес реєстрації на порталі Superkassa.ru. Ну і стала шукати рейси на цікаву мені дату. Квитки знайшлися швидко, причому пропонувалося їх декілька від найдешевших до найдорожчих з пересадками. Вибрали економ-клас. Далі я швиденько заповнила паспортні дані батьків, а квитки я купувала ім. Потім можна було ще вибрати до квитки додатково страховку і трансфер з аеропорту, але я прибрала галочки із запропонованих пунктів, все перевірила і перейшла до оплати. Необхідно було ввести номер картки і спеціальний код, розташований на зворотному боці банківської карти. Ось тут я знову стала сумніватися, боятися, що з карти знімуть всі гроші. Але робити щось було нічого, почала вже ведь. Ввела-таки). На вказану адресу електронної пошти спочатку прийшов лист про створену броні, т. Е. Можна на добу було бронювати квиток. А наступний лист про успішну оплату. Грошики зняли рівно стільки, скільки було вказано, без всяких комісій.

Начебто все. Радісно і добре. Але через деякий час, буквально через годину, мені дзвонить дівчина з сервісної служби і говорить про те, що необхідно відправити на адресу колл-центру скан мого паспорта і банківської карти із закритими декількома цифрами — це потрібно для того, щоб зняти підозри про факт шахрайства . Мене це якось знову змусило сумніватися. Але поміркувавши, що дійсно, квитки я купую на одне прізвище, а розплачуюсь картою з іншим прізвищем (я одружена, тому прізвища батьків і моя різні), виглядає підозріло, я фоткаю свій паспорт і карту і відправляю на вказану адресу.

На наступний день мені передзвонюють, говорять, що все нормально, можете летіти! У мені до останнього були хоч і маленькі, але сумніви. Хома невіруючий. Але все пройшло без сучка і задирки! Чому я природно була дуже рада. Грошиків НЕ переплатили, оформили всі будинки в спокійній обстановці і з паперовими білетами не мучилися, т. К. При реєстрації необхідно було просто назвати номер рейсу, роздруковувати електронний квиток було не треба!

Більш того, недавно точно також купувала квиток сестрі. Дуже зручно і швидко. Цього разу відправляти скани паспорта і карти було не треба, т. К. Вони вже були один раз перевірені.

Вобщем, всім, хто ще сумнівається в чесності, надійності порталів, що продають електронні квитки, раджу Суперкассу, тут все чесно, швидко і надійно! І до того ж інтерфейс самого сайту дуже простий, можна розібратися, навіть не будучи досвідченим користувачем)

Час використання: 1 місяць

Рік користування послугами: 2014

Загальне враження . Зручно, швидко, надійно — це про них!

rss