Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Астрологія. Марс

Опубликовано: 29.09.2018

видео Астрологія. Марс

Новый ГОРОСКОП при ПЕРЕЕЗДЕ (релокации). Как изменится гороскоп? Астрология.

Сильна конституція, воля, рішучість. Прямота і сила можуть здобути Вам повагу, довіру і співпрацю. Завдяки швидкій реакції та активної життєвої позиції Ви можете багато чого досягти.



МАРС - Тригон - МС

Підсилює честолюбство і рішучість, щоб досягти слави і пошани. Ви енергійні й невтомні, звідси довіру начальства, заробітки для сім'ї та приємна атмосфера будинку.

ЮПІТЕР - Тригон - САТУРН

Формує відповідальність, здоровий глузд, чесність, здібності в справах, фінансах, організаторський справі. Вроджені здібності до музики. Ви далекоглядні, що важливо для здійснення масштабних планів. Ви серйозні і врівноважені. Це - один з аспектів, найкращим чином захищають від злиднів та бідності. Ви прекрасно вмієте справлятися з фінансами і розпоряджатися фондами, здатні отримати найбільшу віддачу з вкладів у рамках законності.


Садгуру - Работает ли астрология?

Можлива кар'єра і хороша репутація в політиці чи громадських справах, керівних постах, особливо в якості судді або адвоката.

ЮПІТЕР - Тригон - УРАН

Формує творчі здібності, інтерес до релігії, натхнення, оптимізм і інтуїцію. Часто цей аспект стає

причиною несподіваної удачі чи щастя (спадщина, посаду, виграш у лотерею). Ви вмієте помітити і використати шанс, якого інші не помічають. Ви любите особисту свободу, ненавидите обмеження, конформізм і всі форми умовностей. У любовних відносинах Ви цінуєте елемент авантюрності.

Ви в будь-який момент готові пуститися в подорожі, в інших країнах Вас чекають незвичайні пригоди. Завдяки особистому чарівності Ви можете стати відомими і популярними. Ви маєте схильність до вивчення нетрадиційної медицини, можете стати керівником клубів, громадських, політичних організацій, релігійних громад, масонських лож.

Секретні знання про загадкове 13-м знаку Зодіаку. Змієносець ! Власною персоною! Зустрічайте!

 Полюби його таким ... чоловік скорпіон .

Стерво понарошку ... жінка скорпіон .

rss