Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Антени для МТС Коннект, антени cdma 450, антени спрямовані для МТС, купити антену для МТС Коннект в Україні

Опубликовано: 21.10.2018

Узнать подробнее у специалиста-консультанта

Оставьте Ваш телефон, наш эксперт перезвонит Вам в течение 5 минут и ответит на все вопросы!

Інформаційні технології третього покоління дозволяють входити в інтернет без застосування кабелю. Така мета реалізується за допомогою 3G-модема, однак практика показує, що якість з'єднання буває не завжди бездоганним і залежить від ряду факторів. Якщо приймальний пристрій знаходиться недалеко від сервера (провайдера), то ніяких проблем з подачею сигналу не виникає. Але, наприклад, в дорозі або на території заміського будинку хороші умови забезпечити неможливо. Працездатність вузла може страждати від присутності в доступному для огляду радіусі великих металевих предметів, а також просто від поганої погоди або інших перешкод. Щоб досягти стабільної швидкості з'єднання 3G-модема з глобальною мережею, бажано встановити зовнішню антену.

Це обладнання забезпечує посилення сигналу відповідно заданому коефіцієнту і збільшує швидкість передачі даних від базової станції. Антени мтс коннект можуть бути виконані в різних варіантах, а тому їх класифікують наступним чином:

- автомобільні (на магнітному підставі);

- стаціонарні спрямовані;

- призначені для віддалених об'єктів.

Підключення може здійснюватися через роз'єм антени або за допомогою спеціального перехідника - пігтейлу.

Продукція допомагає користувачеві отримувати надійну і стабільну зв'язок в тих зонах, де прийом є невпевненим. Антени мтс коннект легко монтуються і здатні функціонувати на відстані до 25 кілометрів від джерела сигналу (в смузі частот 453-468 МГц).

Налаштування антени МТС - Коннект

На корпусі вироби є покажчики, на які слід орієнтуватися при установці (хвильової канал розміщується вертикально). При зміні напрямку антени бажано робити паузи, щоб зафіксувати пристрій в самому оптимальному положенні. Налаштування проводиться повільно, і в очікуванні появи рівня сигналу виріб повертають буквально на градус.

Розташовувати антену варто якомога вище - на найвищій точці (це важливо, коли базова станція знаходиться далеко). Довжину кабелю не нарощують, а його зайві метри потрібно відрізати, щоб вони не поглинали частину харчування.

rss