Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Балясини

Опубликовано: 30.10.2018

видео Балясини

Монтаж бетонних балясин та заливка перил/ Установка бетонных балясин и заливка перил своими руками

Балясина  – це вертикальна частина балюстради, що одночасно слугує опорою для перил і виконує захисну функцію, нагадуючи своєю формою колону або веретено. Балясини можуть бути як простими гладкими, так і вишукано оригінальними: різьблені балясини, прикрашені візерунками, вкриті патиною тощо. Балясини для сходів потрібно купити, якщо ви турбуєтеся про затишок і безпеку у своєму домі. З давних часів ця деталь захищала людину від падіння і травм. Навіть якщо ви прихильник хай-тек чи іншого сучасного стилю, повірте: є варіанти, які ідеально підійдуть навіть для найлаконічнішого та сучасного інтер’єру.



Як вибрати балясини правильно?

Відповідно до сучасних норм, перила мають знаходитися на висоті не менше, ніж 90 см. Це означає, що балясина повинна мати довжину від 80 см (не беручи до уваги підбалясник). Незважаючи на те, що цей елемент сходів виготовляють з різних матеріалів – з деревини, бетону, металу – в інтер’єрі найбільш високою популярністю користується саме дерево. Дерев’яні балясини, ціна на які залежить у тому числі від породи використаного дерева, дають найбільше відчуття комфорту, затишку й універсально підходять до будь-якого інтер’єру.


Як точити балясини

Що потрібно знати, вибираючи балясіни з натурального дерева?

Перш за все слід враховувати, що балясини в комплекті зі  стовпами сходів мають значний вплив на сприйняття інтер’єра в цілому. Досягти максимальної єдності усіх деталей можна, підбираючи до них дверні ручки у тих самих кольорах, тонах і в тому самому стилі. У такому разі ваша кімната виглядатиме гармонійно, цілісно, приємно і затишно.


Дерев"яні вироби для вашої оселі. СХОДИ. БАЛЯСИНИ. МЕБЛІ.

Будьте обачні, обираючи розмір балясин. Дерево є дуже масивним матеріалом, який найкраще виглядатиме у просторому приміщенні. Якщо сходи маюсь дерев’яні східці, але сама кімната невелика, спробуйте знайти рішення у поєднанні їх із сучасними варіантами – наприклад, балясини з ясена або металу зроблять конструкцію більш легкою.

Чому варто замовити балясини з дерева  в інтернет-магазині Klen.uaТМ?

Гарантована безпека

Усі вироби виготовлено виключно з натуральної високоякісної сировини: дерево, метал, скло. Вони повністю безпечні для дітей, дорослих і навколишнього середовища.

Розумна ціна

Балясини дерев’яні, ціна на які у Львові та інших містах України є дещо вищою, ніж на штучні аналоги, не порівняти з останніми за тривалістю строку експлуатації та розкішним зовнішнім виглядом. Навіть найпростіші варіанти з мінімальною обробкою поверхні виглядають дорого. За рівнем аристократизму з деревом можна порівняти хіба що ковані вироби, але їх ціна у 2-3 рази буде вищою. Чи є сенс платити більше?

Ми пропонуємо вам вигідні ціни без без накруток посередників. З огляду на термін експлуатації, що обчислюється десятками років, заощадити можна істотно – достатньо лише один раз вибрати правильно.

Готові рішення для будь-якого інтер’єру

У нашому каталозі ви легко знайдете всі необхідні комплектуючі до дерев’яних сходів. Вони витримані в єдиному стилі й прекрасно поєднуються між собою. Комбінуючи вироби з однакової породи дерева, але різним візерунком можна отримати стильну вітальну або ж будь-яку іншу кімнату, де сходи грають «головну роль» в інтер’єрі. Завдяки різним відтінкам і типам покриття ви зможете віднайти свій ідеальний варіант, який буде підходити своєю оригінальною стилістикою та кольорами за вашим смаком.

Індивідуальні рішення

Боїтесь помилитися? Купили нестандартні деталі? Не біда! Наші професійні менеджери безкоштовно проконсультують вас і допоможуть замовити балясини з дерева , що відповідатимуть індивідуальним параметрам ваших сходів. Ми підберемо комплектуючі, що підійдуть на всі 100%. Надійне поєднання деталей сходів гарантує їх довге життя без ремонту!

5 хвилин на замовлення та 3 дні на доставку

Щоб вам було якомога зручніше робити вибір і замовлення, балясини можно придбати як у цьому розділі, залишивши свої контактні дані у формі замовлення, так і зателефонувавши за телефоном, який вказано вгорі сайту та в розділі «Контакти».

Ми подбали також про те, щоб ви змогли подивитись товари наживо, якщо буде така нагода. На даний момент це можна зробити в одному з трьох наших офлайн-магазинів.

На Закарпатті: Іршавський р-н, с. Ільниця, вул. Лесі Українки, 7.

Замовляючи дерев’яні балясини онлайн, можна вибрати найбільш зручний для вас спосіб доставки по Києву та Україні або – якщо у вас є можливість і відповідне бажання – забрати дерев’яні балясини у Львові та Києві самостійно прямо зі складу за відповідними адресами.

 Київ: вул. Синьоозерна, 1/51.

 Львів: вул. Навроцького, 4.

Цінуєте благородство і затишок?

Обирайте дерев’яні балясини від інтернет-магазину Klen.uaТМ
rss