Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Трави

Опубликовано: 21.10.2018

видео Трави

Микола Гнатюк. Чи я прийду. Музыка и стихи: Микола Гнатюк.

Черемша (Калба) Навесні, коли місцева зелень ще не з'явилася, а привізна за зиму набридла, обов'язково зверніть увагу на черемшу. Зазвичай вона продається пучками, як шпинат або щавель.



Черемша - це найбільш ранній джерело вітамінів. Її настільки цінують пробуджуються після сплячки ведмеді, що в народі цю рослину часто називають ведмежим цибулею. >>

Рукола, або рукола Рукола - це салат римських імператорів, французьких королів, олігархів і суперзірок. Її однаково люблять бідні і багаті, які розуміють толк в хорошій кулінарії і просто любителі щільно поїсти.


Жителі сіл на Рівненщині задихаються через масштабну пожежу сухої трави

Рукола таємнича і несподівана, вона освіжає і робить будь-який салат яскравіше, а іноді без неї ніяк не можна обійтися, це зірка італійської та французької кухні і обов'язковий інгредієнт елітних ресторанів. Рукола смачна, остренькая і дуже корисна. >>


Голос трави

Шпинат - трава для сили і здоров'я З точки зору ботаніка, шпинат - це листове рослина родини лободових (амарантових) зі слабо вираженим запахом івкусом. А для гурманів і прихильників здорового харчування це справжній подарунок природи.

Будучи зухвалим ворогом авітамінозу, шпинат реанімує наш організм безліччю вітамінів і корисними мікроелементами. А яке задоволення смачно похрумтіти тільки що зірваним з грядки соковитим листком шпинату! >>

Ревінь Ревінь - дивовижне в усіх відношеннях рослина. Його стебла з'являються в середині весни, якраз тоді, коли на наших столах дуже мало свіжої зелені і овочів, а до дозрівання справжніх (місцевих) фруктів і ягід ще дуже далеко.

Ревінь своїм яскраво-рожевим кольором дає нам сигнал: почався сезон вітамінів, запасайтеся! А «Кулінарний Прокудем» підкаже вам, як скористатися цим подарунком природи. >>

Розмарин: морська роса або трава спогадів У повісті, якій «ні сумніше на світі», Шекспір двічі акцентує увагу читача на те, що ім'я Ромео починається з тієї ж букви, що і розмарин - символ вірності, пам'яті й безсмертя, атрибут весіль і похоронів, а Офелія дарує Лаерт розмарин « для пам'яті ». >>

Зелені салати Салат (по-науковому Lactuca sative) або латук, незважаючи на свій «травний» вигляд, - це овочева культура. Батьківщина рослини не встановлена, але відомо, що вже в 5 столітті до н.е. в стародавньому Єгипті культивували дикоростучий латук. >>

Кінза (коріандр): популярна азіатська приправа Кінза або коріандр - одна з найпопулярніших приправ в Азії. А ще її називають китайською петрушкою.

Коріандр був відомий людям уже 5000 років до н.е. Поширившись по всій південній Європі, він потрапив і в північну Африку, а потім і в Азію. >>

Естрагон: смачна полин Естрагон - рослина висотою до метра, з довгими вузькими листям і дрібними жовто-зеленими квітками. Це єдиний вид полину, що не має різкого гіркого смаку і тому широко вживається в кулінарії. >>

М'ята: яблучна, перцева, кучерява, апельсинова свіжість Всі ми знаємо, що м'ята - це рослина з дрібними квітами та невеликими круглими листям, яке має холодить присмак і свіжий запах. Це твердження лише частково відповідає істині ... >>

Кропива На планеті безліч лікарських рослин, але справжнім лідером, який отримав загальне визнання, можна назвати, мабуть, одне - кропиву. Це воістину унікальна трава ... >>

Щавель Навесні, коли свіжих вітамінів особливо не вистачає, а трава ледь тільки починає вибиратися з-під землі, ми вже має можливість нащіпать дрібні листочки цього чудового соковитого і смачного продукту - щавлю звичайного. >>

Базилік Базилік належить сімейству м'ятних трав, використовується як приправа до багатьох страв. Свіжий базилік має яскравий аромат, який можна описати як щось середнє між лакричник і гвоздикою. >>

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
rss