Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

Доставка

Опубликовано: 01.10.2018

видео Доставка

Доставка Премьер пицца | Это ребята меня удивили!

Прилади можна забрати самостійно за попередньою домовленістю у нас в офісі ( див. схему проїзду ), або можна замовити доставку по Києву, яка здійснюється кур'єром в будні дні з 9:00 до 21:00, у вихідні - за домовленністю, протягом 2-8 годин (при наявності товару на складі) з моменту замовлення або надходження грошей на наш розрахунковий рахунок. Вартість доставки по Києву: 40 грн. 



Доставка приладів по Україні здійснюється через  Нову пошту . Відправлення здійснюється протягом 2-12 годин (при наявності товару на складі) з моменту замовлення або надходження грошей на наш розрахунковий рахунок. Час пересилання зазвичай складає 1-2 доби. Вартість пересилання залежить від вартості замовлення, страховки і дальності транспортування і визначається перевізником.


Тайный агент - Доставка - 2 сезон. Выпуск 10 от 23.04.2018

Доставка приладів по Україні з післяплатою здійснюється при вартості замовлення від 300грн.

Доставка за межі України (СНД, Європа) здійснюється через міжнародних перевізників Fedex , ExMoto , EMS . Можливі також UPS, DHL та ін. Відправлення здійснюється протягом 1-2 днів з моменту оплати. Час пересилання складає від 2 до 14 днів. Вартість пересилання залежить від вартості замовлення і відстані транспортування і визначається кур'єрскою службою (перевізником).


Доставка Чайхана "УРЮК" | Роллы с запахом Узбекистана... ну это пипец...

Порядок пересилання приладів по Україні з післяплатою (від 300грн) через Нову пошту :

Покупець по телефону, факсу або ел. пошті вказує найменування і кількість потрібних йому приладів, свої ПІБ (або назву фірми для юр. осіб), місто і контактний телефон (мобільний); Після одержання замовлення ми здійснюємо відправлення до вказаного міста і повідомляємо покупця про номер транспортної накладної і орієнтовну дату доставки; Після цього покупець іде на склад, оплачує заявлену вартість посилки + % за грошовий переказ і отримує посилку. Адреси складів в яких видається багаж приведені на сайті www.novaposhta.ua Для отримання посилки покупець повинен знати номер транспортної накладної, мати при собі документ що посвідчує його особу (паспорт), а також, у випадку відправлення вантажу на юр. особу, мати довіреність або довірчий лист від фірми з мокрою печаткою на право отримання вантажу.
rss