Воскресенье, 21 Июнь 2015

Передача PaPaYa №39

Новости

Новости партнеров

Кризис трехлетнего возраста: бороться или мириться...

Ваш малыш, еще вчера такой послушный и покладистый, вдруг начинает вести себя необычно.Подробнее (http://www.prostobaby.com.ua/zdorove/psihologiya/stati/krizis_trehletnego_vozrasta_borotsya_ili_miritsya)

Боремся с лактостазом: памятка кормящей маме...

Грудное вскармливание – чудесный период единения мамы и малыша. Но это замечательное время бывает омрачено различными проблемами с молочной железой,...

Дородовое воспитание: ждем и обучаем

Дородовое воспитание: ждем и обучаем...

Во время беременности будущего малыша можно не только любить, ждать, общаться с ним и всячески оберегать – его, как бы...

Главная Новости

14 сімей атовців зможуть поліпшити житлові умови

Опубликовано: 22.10.2018

Саме стільки родин бійців, зокрема і загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, цього року перебувають на обліку, як потребуючі покращення житлових умов. Серед них: восьмеро з Черкас, дві родини з Умані, дві із Золотоноші та стільки ж із Черкаського району, пише КОЗАЦЬКИЙ САЙТ з посиланням на Черкаську ОДА .

Області, відповідно до Розпорядженням КМУ від жовтня цього року, передбачили 5,4 млн грн для виплати компенсації на придбання житла за новою процедурою. Цього достатньо для забезпечення вісьмох родин бійців. Кошти, за інформацією структурних підрозділів соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів, нині знаходяться на рахунках бійців.


Уряд планує запровадити програму житло у лізинг

– Позитивно, що Черкащині виділили додатково ще 6,8 млн грн згідно з останнім грудневим розпорядженням Уряду, – зауважує перший заступник Черкаської ОДА Віталій Коваль. – Нині очікуємо на їх надходження, аби до кінця року освоїти. Це дасть змогу виплатити компенсацію на купівлю житла для решти родин, які на черзі.

Зазначимо також відповідно до Постанови КМУ 2015 року про затвердження Порядку використання державних коштів для забезпечення житлом осіб, які брали участь в АТО та/або під час її проведення втратили функціональні можливості нижніх кінцівок області виділено та перераховано 1,5 млн грн. Нині на черзі перебуває одна особа, інвалід I групи. Питанням придбання житла для його родини займається управління цивільного захисту обласної адміністрації.

 

 

rss